El diputat de Compromís ha visitat Sant Joan d’Alacant per informar-se dels problemes que genera la mancança de manteniment de la cobertura de l’autovia A7 i del projecte que la convertiria en una zona verda i d’esplai.

La proposta, que porta més de cinc anys damunt la taula, advoca per eliminar les barreres existents i impulsar un espai d’ús públic en una zona que té dos quilòmetres de longitud i que marca el límit entre Sant Joan i Mutxamel. L’objectiu és condicionar tot el terreny i aprofitar-la com un espai polivalent per a tots, solucionant així la falta de manteniment i deteriorament que pateix.

Vist el consens que entre forces polítiques n’hi ha sobre aquesta qüestió, el diputat de Compromís ha assumit la responsabilitat de dirigir l’acord entre Ciutadans, Partit Popular, Partit Socialista i Podemos i presentar el projecte en la comissió de Foment, on Compromis té representació a través del diputat Joan Baldoví.

“La situació de la falta de manteniment de la cobertura se resol amb voluntat política” assegura el regidor d’Urbanisme, Sergio Agueitos. “Es tracta d’una zona sensible, al costat d’un col·legi. Si aconseguim donar-li una solució, els xiquets i xiquetes, pares i mares, veïns i veïnes, podran aprofitar un espai que, ben gestionat, beneficiaria a tota la societat”.