Excursió al Savinar i les Mines d’ocre

El col·lectiu de Sant Joan comença un nou any amb il·lusió i ganes de compartir grans moments junts amb tots vosaltres. I no hi ha millor manera de fer-ho que amb una activitat a l’aire lliure per a tota la família, on la natura i la historia s’uneixen per a gaudir d’últim matí de gener a les muntanyes del voltant.
Per això, us animem a vindre el diumenge 31 a l’excursió que recorrerà el Savinar de Sant Vicent, Serra Capellà, Bec de l’Àguila i Serra Pelada. A més, visitarem les Mines d’ocre que van estar en funcionament fins al segle XX.
La trobada tindrà lloc a les 08.00h a la Casa de Cultura de Sant Joan per organitzar-nos i anar en vehicles fins a Sant Vicent.
Així mateix, per a fer-vos més fàcil la caminada, nosaltres posarem la beguda per a hidratar-nos bé i baixar l’esmorzar, així que no us preocupeu que la cervesa, el vi, l’aigua i els refrescos no faltaran. Tot allò per un preu simbòlic d’un euro.
Confirmeu la vostra assistència per les nostres xarxes (Facebook o Twitter) o mitjançant el nostre correu (compromissj@gmail.com).
Us esperem!!

SAVINAR SAVINAR_PROGRAMA

One thought on “Excursió al Savinar i les Mines d’ocre

  1. Vos propose que la tornada siga pel Barrac de Cocons…Des de la zona alta, baixar cap al barranc, pel circuit de Guijarro, i tornar a la casa pel barranc de Cocons, molt interessant per les seues característiques geològiques( el dissabte 23/01/2016 l’Ajuntament de Mutxamel va fer esta eixida: Barranc de Cocons-mines de l’ocre, que podeu trobar en la pàgina d’eixe ajuntament).
    Jo no sé si assistiré, però en tot cas des de Sant Vicent o altres localitats hauríem de quedar a la porta de la casa a les 8’45, segons teniu previst.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *