“Continuarem oberts a parlar i a reivindicar les necessitats dels nostres veïns i veïnes”

Esta setmana hem conegut a través de la premsa que l’actual equip de govern local ha decidit rebutjar els pressupostos de 2018, després d’un any omplint titulars anunciant la seua presentació imminent, però sense demostrar cap intenció real d’aprovar-los.

Hisenda i Alcaldia han comunicat també que han enviat un esborrany de pressupostos a tots els grups. Una afirmació que, com és habitual, és falsa. La realitat és que a nosaltres ningú ens ha enviat res, ni ens ha citat per a negociar seriosament cap proposta. Fins ara, l’única formació que ha presentat un document de pressupostos ha estat Compromís. Una voluntat de diàleg que hem demostrat amb fets i propostes.

Recordem que en esta legislatura s’han aprovat dos pressupostos, els únics presentats pel regidor Llorenç Roman: els de 2015, aprovats després que el PP no els presentara durant mesos; i el de 2016. En 2017 l’alcalde Jaime Albero va presentar uns pressupostos adulterats sense consensuar que van tindre el resultat lògic; i enguany ni tan sols s’han preocupat de fer-ho, a pesar de les facilitats rebudes. Sembla que s’ha volgut esperar a l’any preelectoral per parlar d’inversions. Una decisió reprovable èticament i políticament que posa els interessos electoralistes per damunt de les necessitats del poble.

La incapacitat d’este govern s’evidencia cada dia. Les infinites promeses i els titulars buits no són més que un altre símptoma de la paràlisi de la gestió local encapçalada per Albero. Per la nostra part, continuarem treballant amb el mateix tarannà que sempre: oberts a parlar i a reivindicar les necessitats dels nostres veïns i veïnes, posant fi a les maniobres que busquen només el benefici polític i obliden construir un Sant Joan millor.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *