Compromís exigix l’execució immediata de l’ordenança de neteja i tancament de solars

Després de 10 mesos aprovada, l’ordenança de neteja i tancament de parcel·les treballada durant els anys 2016 i 2017 per l’exregidor d’Urbanisme Sergio Agueitos, continua sense posar-se en marxa. Hui en dia, avingudes com la Rambla de la Llibertat seguixen tenint tancaments provisionals que ocupen l’espai públic i que suposen un perill per als i les vianants.

Amb aquesta mesura no només es pretenia regular la neteja i tancament de terrenys sense construir, sinó dotar als veïns i propietaris de major seguretat jurídica, millorar la imatge i l’estètica dels carrers del municipi, i acabar amb la mancança de salubritat d’estes zones. Tanmateix, la situació ha empijorat en alguns solars amb tanques trencades i caigudes, altres obertes amb filferros solts, per no dir aquelles que s’acumulen a les voreres.

L’incompliment dels propietaris a l’hora de mantenir els solars en bones condicions ha estat sempre un dels principals problemes de gestió que ha patit l’Ajuntament de Sant Joan. És per això que s’apostà per erradicar aquesta problemàtica amb una regulació que beneficiara a totes les parts implicades.

Compromís recorda que l’ordenança va ser aprovada per unanimitat pel plenari municipal el dia 11 de juliol de 2017 i, definitivament, el 22 de desembre del mateix any. Per això, i donada la situació d’abandó en què continuen les parcel·les de Sant Joan, la formació exigix a l’equip de govern la seua immediata aplicació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *