Compromís critica el caos enfront del poliesportiu per unes obres que ja haurien d’estar acabades

El tram tallat del Carrer Sant Antoni enfront del Poliesportiu està generant més problemes dels esperats. El desenvolupament del sector UA-6 va obligar a eliminar un sentit en la carretera del Poliesportiu, sent esta una de les tres principals vies d’accés al nucli urbà de Sant Joan.

El grup municipal de Compromís s’ha interessat en diverses ocasions pels terminis d’execució d’esta obra, ja que està generant molèsties a molts veïns i veïnes. Des de l’equip de govern es va traslladar que el 10 de setembre acabarien amb el tall, cosa que no va ocórrer. L’11 de setembre, aprofitant la convocatòria de ple ordinari, el regidor Llorenç Román va tornar a preguntar, assegurant-li la regidora d’urbanisme que estes obres acabarien el dia 17 de setembre.

Passada la data assenyalada, el tall no solament no ha cessat, sinó que s’ha arribat a ampliar de vegades a tota la via, impossibilitant el pas per la mateixa i obligant als vehicles a transitar a través dels antics aparcaments de terra del Poliesportiu per a poder creuar d’un costat a un altre.

Des de Compromís recorden que ja han començat les escoles esportives i que el Poliesportiu oferix servei a més de 1000 usuaris diàriament, per la qual cosa esta intervenció ha de resoldre’s com més prompte millor per a evitar seguir exposant a les persones a molèsties i perills innecessaris.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *