La nostra responsabilitat

La responsabilitat de Compromís és denunciar les irresponsabilitats que ens han abocat al desastre.  No vos perdeu l’article d’Albert

IRRESPONSABLES

El PP va explicar al passat ple municipal que el seu vot favorable al Pla General d’Ordenació Urbana gestat durant l’etapa socialista era per responsabilitat. Portaven la primera modificació i anunciaven que  no seria l’última. La modificació és per no limitar l’altura a tres plantes  i ampliar els usos en les parcel·les dotacionals.

Després de més de 10 anys de gestació i de tres exposicions públiques; ara, a pocs mesos de la seua aprovació, fan un canvi substancial per l’al·legació d’un propietari de sòl afectat per la instal·lació de la UCAM.

Responsable modificar tot el planejament dotacional per una sol·licitud extemporània a pocs mesos de l’aprovació del PGOU?
passio1
Responsable aprovar un pla general al qual s’han oposat durant 10 anys perquè han modificat un carrer per afavorir la UCAM, en el cas del PP, o votar en contra quasi exclusivament per esta raó, com en el cas del PSOE?

A nosaltres ens sembla del tot irresponsable votar un Pla General que saben que no és el que necessita el nostre municipi, irresponsable donar com a bo un document que proposa un creixement insostenible i que no es correspon ni amb les necessitats ni amb la realitat actual. Irresponsable urbanitzar la totalitat del terme quan ja tenim greus problemes per al manteniment de les zones urbanitzades que no tenen vivendes i que passaran anys sense tenir-ne, com l’Alqueria, l’ampliació de la Rambla o Nou Nazareth.

D’irresponsables és gastar-nos quatre milions i mig d’euros, que no tenim, en una propietat de la Generalitat per regalar-la a una entitat privada, UCAM, perquè financie unes obres que no són competència municipal creant, a més, un dèficit financer que posa en risc la continuïtat de projectes i empreses municipals, com PYCSA i el Museu Fernado Soria.

D’irresponsables és vendre que les càrregues urbanístiques són obligacions que apareixen o desapareixen segons el partit que gestione l’ajuntament, com ha passat en la Font. De pagar una burrada en època socialista a no pagar en època PP (pre i post electoral) a, finalment, pagar solament alguns per fer un vial que aprofiten tots.

D’irresponsables és continuar enganyant la gent dient que el nou pla general ha acabat amb el problema de Parc Ansaldo o que ha prohibit els crematoris en el terme, qüestions que es van abordar amb l’anterior pla general. O que és prioritari desenvolupar el nou parc empresarial, aïllat del casc urbà, quan han sigut incapaços d’enllaçar el carrer la Mar amb l’Av. Miguel Hernàndez per completar el terciari empresarial de la zona.

Irresponsables i incapaços. Incapaços de solucionar els problemes més quotidians, com reutilitzar l’aigua de la depuradora Alacantí Nord per a regar. Una depuradora, com pràcticament totes, que ens ha costat una milionada amb sobrecostos sospitosament elevats.

Bufem vents de canvi que alcen una certa olor a podrit. Serà per la por o  per les clavegueres?

Albert Caturla

Compromís per Sant Joan d’Alacant

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *