Conveni de l’ajuntament amb el Síndic de Greuges

logo_sindicA l’últim ple municipal vam presentar una moció, aprovada per unanimitat, per a la signatura d’un conveni de col·laboració entre el nostre ajuntament i el Síndic de Greuges. L’Ajuntament de Sant Joan mitjançant aquest acord es compromet a:

1. Remetre en temps i forma al Síndic de Greuges la informació que es requereixi en relació amb les queixes que es troben en tramitació, tenint en compte el termini legal màxim de quinze dies que estableix l’art 18.1 de la Llei 11/1988, de 26 de desembre, reguladora del Síndic de Greuges.
2. Encomanar a una oficina, unitat administrativa o persona concreta, que  Compromís entén que hauria de ser la Regidoria de Participació Ciutadana perquè pretén “Trencar la bretxa entre administrats / es i administradors / es”, la centralització de les relacions de l’Ajuntament amb el Síndic de Greuges amb l’objecte d’establir un interlocutor fix per a canalitzar i tramitar els expedients de queixa, a fi d’agilitar la col · laboració, l’intercanvi d’informació i reduir els temps de resposta.
3. Col · laborar amb el Síndic de Greuges en la difusió pública de la Institució del Defensor del Poble de la Comunitat Valenciana per facilitar a la ciutadania el seu coneixement i l’accés a la mateixa.

4.-Habilitar una bústia de recollida de consultes i queixes dirigides al Síndic de Greuges a l’oficina d’informació al públic, que podria ser mitjançant la bústia d’atenció al ciutadà,  així com instal · lar en la pàgina web del Ajuntament un enllaç a la pàgina web del Síndic de Greuges.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *