Compromís Sant Joan ha presentat la candidatura municipal per a les properes eleccions del 26 de maig de 2019. Un equip potent, intergeneracional, divers, feminitzat i amb gran capacitat de diàleg i treball que es presenta per a ser la força referent a Sant Joan.

La candidatura està encapçalada per Sergio Agueitos, advocat i actual regidor de Sant Joan que va gestionar durant dos anys àrees com Urbanisme, Medi Ambient o Obres i Manteniment, amb una gestió responsable que li dóna experiència per a liderar un govern en la pròxima legislatura. A més, ha sigut el regidor que més propostes ha presentat estant a l’oposició. Agueitos va ser triat candidat a l’alcaldia de Sant Joan per Compromís en unes primàries obertes on van participar quasi 400 persones.

Com a número dos s’incorpora Teresa D.M. Pastor, estudiant de Medicina, activista feminista i cultural i cofundadora de l’associació d’estudiants de la UMH de Sant Joan. El número tres l’ocupa l’exregidor Xavier Sala, tècnic de promoció lingüística implicat des de fa més de 30 anys en projectes associatius sobre divulgació de la cultura i el patrimoni del nostre poble. Al número quatre es troba Carmen Terol, una jove involucrada en el teixit fester de Sant Joan sent l’actual Presidenta de la Comissió de festes de Benimagrell i reina de les festes del Crist en 2015. A més, és tècnica de tercera edat i professora de pilota valenciana a les escoles esportives municipals. I al número cinc està el biòleg Dani Sarabia, especialitzat en biodiversitat que ha desenvolupat la seua professió en l’estudi de mètodes sostenibles de control de plagues agràries.

La llista, que ja ha sigut enregistrada davant la Junta electoral, està formada en total per 24 santjoaneres i santjoaners entre titulars i suplents amb perfils molt diversos, conjugant experiència i joventut de persones amb diferents capacitats personals i professionals; totes elles plenes de coratge, il·lusió i somriures que vénen a dignificar la gestió pública i a prioritzar les xicotetes coses de la gent que milloren el seu dia a dia.

Els anteriors regidors Llorenç Roman, Alba Lledó, Albert Caturla, Maite Pastor i Rafa Pastor, tanquen la llista donant suport a este nou impuls que pretén guanyar la confiança de les santjoaneres i santjoaners. “Des de Compromís presentem un equip sòlid de persones meravelloses capaços de posar les necessitats de la gent per damunt de tot. Hem demostrat amb escreix la nostra capacitat de treball, la nostra credibilitat i, sobretot, la nostra honestedat. Compromís és la força progressista fonamental que Sant Joan es mereix, i esperem comptar amb la confiança dels nostres veïns i veïnes” afirma el candidat Sergio Agueitos.