Reflexions per acabar l’any

Hui és l’últim dia laboral a les oficines municipals i amb urgència extraordinària es convoca un ple per a la vesprada. El grup de govern acaba l’any a tranques i barranques sense aconseguir portar endavant els pressupostos per a 2015.
Uns pressupostos importants perquè són els del final d’un govern que si s’ha destacat per alguna cosa és per aprovar un PLA GENERAL D’ORDENACIÓ URBANA que va fer el partit socialista i que ell sempre havia votat en contra, però va ser guanyar el govern i il·luminar-se la fe en un pla general que va acceptar pràcticament sense canvis. La resta han estat apostes per una Universitat Catòlica que ha fet gastar moltes energies i encara no està firmat el conveni, acaba el 2014 i solament són paraules i promeses. Ni s’ha resolt Nou Nazareth ni entra en funcionament el Pàrquing de l’Ordana.
Ha estat tanta l’estima per les fonts del grup de govern que s’han gastat més de 60.000 euros en reparar les velles i fer-ne noves.
I com a entrada d’any tindrem dins de poc la inauguració del casal de la Setmana Santa que al final costarà prop de 400.000 euros. Un espai que esperem siga multifuncional perquè hi ha espai suficient.
Una llàstima que tres anys i mig no hagen resolt assumptes cabdals i tinguen la icona d’un edifici amb l’única intenció de fidelitzar un vot i no de millorar la qualitat de vida de tots els santjoaners i santjoaneres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *