L’Alacantí celebra les Jornades «Polítiques de mobilitat valentes amb Compromís»

Després de les Jornades d’Economia celebrades a Mutxamel el mes passat, Compromís l’Alacantí ha organitzat una segona sesió protagonitzada per les polítiques de mobilitat valentes.

Estes jornades han comptat amb la participació de Isalia Gutiérrez, regidora de Mobilitat de Compromís de Sant Vicent del Raspeig i moderadora de la taula d’experiències; Pilar Calpena, regidora de Medi Ambient i Urbanisme d’Elda; Felix Moreno, regidor de Compromís a IBI; David Sastre, director de l’Alcoiana – Vectalia; i de Benja Soler, Secretari Comarcal i Alcalde de El Campello.

Els ponents han presentat les necessitats i futur als quals s’enfronten les polítiques de mobilitat des de diferents àmbits i aspectes. Des de la revolució de la mobilitat personal que es reflecteix a la perfecció amb l’expansió de l’ús de patinets i bicicletes elèctriques, el projecte “Andeando” d’acompanyament perquè els nens i nenes acudeixin als centres escolars caminant o fins i tot el futur del transport públic tradicional com l’autobús han estat alguns dels temes que els ponents han posat sobre la taula.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *