Alba Lledó forma part de la Comissió d’Igualtat de la FEMP

La Comissió d’Igualtat de la FEMP (Federació Espanyola de Municipis i Províncies) acaba de constituir-se amb la participació de la regidora d’Igualtat de Sant Joan, Alba Lledó. Es tracta d’una iniciativa que naix amb l’objectiu de combatre la discriminació per raó de sexe i promoure l’accés equilibrat als recursos per a totes les dones, independentment del municipi al qual residisquen.

Alba Lledó, representant a l’Ajuntament de Sant Joan i sent l’única component de la taula del grup Compromís, forma part com a vocal d’aquesta comissió per a recolzar el desenvolupament d’aquelles propostes que, en matèria d’igualtat i dona, reivindiquen els recursos i competències necessàries per a l’aplicació de polítiques locals d’igualtat.

Una de les tasques a les quals prestarà especial atenció és la gestió eficaç del Servei d’Atenció i Protecció per a les víctimes de la violència de gènere (ATENPRO), en el qual intervenen de forma molt activa els Ajuntaments.

La comissió fomentarà la signatura de convenis amb els organismes de l’Administració General de l’Estat responsables en matèria de dependència, salut o lluita contra la violència de gènere. Vetlarà, igualment, pel cumpliment de la igualtat d’oportunitats en l’accés a l’ocupació en l’àmbit local i, per a facilitar-ho, implicarà als Ajuntaments en el desenvolupament de mesures de conciliació de la vida personal, familiar i professional.

Així mateix, la Comissió d’Igualtat de la FEMP seguirà impulsant la creació de Consells Municipals de la Dona, com a òrgans de consulta i assessorament, i fomentarà el suport als moviments associatius de dones que actuen dins del marc de les polítiques locals d’igualtat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *