Sant Joan dedica una setmana al Medi Ambient a través de una mostra de cinema que arriba a Sant Joan de l’11 al 17 de juliol gràcies a l’àrea que lidera el nostre company de Compromís Sergio Agueitos.

Esta iniciativa naix amb l’objectiu de fer visible el problema mediambiental que patim a través del setè art en la setmana en què celebrem el Dia Mundial del Defensor del Medi Ambient.

El cicle està format per dos documentals, dues pel·lícules, dos films d’animació, i dos curtmetratges que es projectaran a l’aire lliure com a cinema d’estiu. D’aquesta manera, ampliem l’oferta d’oci i cultura al carrer apropant el cinema a tots els veïns i veïnes de Sant Joan. Cada dia, les pel·lícules es podran veure des de diferents punts del municipi, com a la plaça d’Espanya, plaça Maissonave, plaça María Auxiliadora o plaça José Carreras.

La I Mostra de Cinema pretén ser una aportació entretinguda al mateix temps que un recurs pedagògic, ja que el caràcter narratiu del cinema és capaç de transmetre idees, valors i coneixements amb una finalitat educativa. En aquest cas, es vol combinar el món del cinema amb el món mediambiental per fer un exercici de conscienciació i sensibilització que inculque a l’espectador una cultura de respecte al lloc on vivim.

Veure PDF del fullet 

CINE333