Els intents d’Albero d’emmascarar les seues incapacitats

Tenim un alcalde que encara no s’ha adonat que té des de maig els pressupostos damunt la taula. Molt greu. Però pitjor és que per a intentar eixir del pas sobre la pujada del 8% dels sous, desvie l’atenció amb atacs personals i mentides en un frustrat i vergonyós intent d’eludir responsabilitats.

Si al senyor alcalde li preocupa que fem públiques les imposicions gestionades de manera dubtosa, li convidem que prove a gestionar de manera honesta i responsable.

Mentix en dir que no hi ha pressupost presentat, quan fa uns mesos s’alçava com el responsable que havia “pressionat a Llorenç” a fer-ho i que tan orgullós pregonava als mitjans de comunicació:


Mentix en desmarcar-se de què la pujada de sous siga una proposta socialista, ja que en reiterades ocasions han expressat la seua intenció per a què es duguera a terme i, com a major evidència, qui ha signat i dóna l’ordre de pressupostar la pujada és el portaveu del grup socialista i regidor de personal, Manel Giner.

No podem tolerar que es falte al respecte de manera malintencionada al nostre regidor per haver fet públic els seus interessos respecte dels sous, i molt menys que es faça per a desviar l’atenció i confondre a la gent sobre el debat. Si volen pujar-se els sous, que ho diguen clarament i no vagen emmascarant la seua decisió.

Ens preocupa la manera que Albero té de NO responsabilitzar-se d’este Ajuntament. I és per això que des de Compromís demanarem la revisió del Pacte de Govern davant esta lamentable situació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *